Zoek & boek
vanaf €69,-

Met de ferry en trein naar Londen

Reis voordelig en comfortabel naar Londen met de ferry & trein.


Informatie dienstregeling

Wij adviseren je voor vertrek je route te controleren wanneer je de reis voorzet met het openbaar vervoer. De dienstregeling kan afwijken door werkzaamheden, stakingen en/of andere buitengewone omstandigheden. Raadpleeg www.nationalrail.co.uk voor de actuele dienstregeling. 

Reis naar Londen met de ferry en trein
Londen is één van de meest fantastische steden ter wereld

Wil je graag shoppen in Londen? Met de goede aansluiting op de treinen heb je de hele dag tot je beschikking. Daarnaast kent Stena Line geen bagage beperking. Shop till you drop!

Stena Line biedt de meest comfortabele en voordeligste route naar hartje Londen! Met de dagafvaart reis je al vanaf €69 p.p. voor een volwassene en €35 per kind t/m 15 jaar naar Londen*, inclusief alle toeslagen! Boek nu en geniet van een stedentrip naar Londen!

DAG- OF NACHTAFVAART*?
Je kunt kiezen tussen de dagafvaart of de nachtafvaart. Welke afvaart je ook kiest, je kunt bij beide gebruik maken van de vele faciliteiten aan boord van de schepen, onder andere restaurants, een bar, de Stena shop en nog veel meer, ontdek het zelf!* Dit is het goedkoopste online vanaf tarief en is afhankelijk van beschikbaarheid. Voor de nachtvaart is het verplicht een hut bij te boeken.

De meest comfortabele reis naar Londen

Ontdek in 1 minuut zelf wat de overtocht met de boot zo comfortabel maakt!

Treintickets

Je ontvangt geen aparte treinkaartjes voor het traject binnen Engeland. De zelf geprinte Stena Line bevestiging dient tevens als treinticket.


Ferry & trein Londen voorwaarden lezen »

Indien je gebruik wilt maken van de vervoersdiensten van andere partijen dan Stena Line (Greater Anglia) dan dien je voorafgaand aan het boeken de dan geldende voorwaarden te raadplegen van deze partijen waarmee je jouw reis wilt maken. Stena Line wijst er op dat vervoersdiensten van andere partijen eigen dienstregelingen kennen die jouw verantwoordelijkheid zijn. Controleer als van vervoersdiensten van andere partijen gebruik wordt gemaakt dus goed of de verschillende dienstregelingen op elkaar en op de diensten van Stena Line aansluiten. Stena Line is niet verantwoordelijk en evenmin aansprakelijk voor aansluitingen of afwijkingen van de dienstregelingen (door staking of overmacht of om welke reden dan ook). Evenmin is Stena Line aansprakelijk voor boekingsfouten die aan de reiziger te wijten zijn of als deze veroorzaakt zijn door onvermijdbare en buitengewone omstandigheden.